846 europæiske
Rabatpladser i 24 lande 
 


Efterårsferie i Harzen

Dorrit Priess
24. oktober 2011 Kl. 11:32

Netop hjemvendt fra en ganske dejlig tur til Harzen med vores 2 børnebørn på 10 og 13 år, synes vi, at vi vil kommentere lidt på Camping Kreuzeck nær Goslar. Det skal dog lige nævnes, at vi først kørte til Camping Wolfstein nær Bad Harzburg, men de var - som jeg også netop har læst en anden skrive - insolvente, og alt var lukket. Dog boede der en del på pladsen, og vi fik at vide, at vi blot kunne slå os ned. Det betød intet. Der var både vand og strøm! Vi valgte dog at køre videre til Kreuzeck og ankom ved 19-tiden. Ingen i receptionen, selv om der stod på et skilt, at der var åbent til kl. 20. Vi ventede en halv times tid og fik så anvist en plads. På dette tidspunkt var det meget mørkt, og vi kendte ikke pladsen. Vi kørte forkert. Var nær kørt i søen, idet en af de små grusveje næsten var regnet væk. Vi kørte ind i en stub og rev skinnen til forteltet af campingvognen og fik en skramme på siden af vognen. Vi måtte blive holdende ved søen og bad næste dag om hjælp i receptionen. Her fik vi al den hjælp, vi behøvede (samt af en anden dansk gæst på pladsen, tak for det). Vi blev trukket fri med en firehjulstrækker og blev kørt på plads. God service. Vores børnebørn var dog ikke imponerede over toiletterne. Der stank, og de var fuldstændig nedslidte (huller i gulv og på vægge). Pladsen bar i det hele taget præg af være nedslidt. Vejene var skrækkelige, og da det er terrassecamping, går det bare ikke. På trods af den gode service og hjælp, vender vi aldrig tilbage til denne plads. Så ringe forhold kan man ikke byde campinggæster i 2011. Vi overnattede på ud- og hjemturen på Camping Mitte lige syd for grænsen. Super plads. Her kommer vil helt sikkert tilbage. Alt i alt havde vi dog en rigtig god tur og fik set en masse, og Harzen er smuk på denne årstid.

Kommentarer pr. side: Sortering:

Kommentarer (1)

Hans Seekjær
24. oktober 2011 Kl. 12:54

Efterår i Harzen

Hej vi var også i Harzen, dog i uge 41, da der jo som bedsteforældre er mange andre opgaver i uge 42.
Vi valgte Klostercamping Thale, og det har vi ikke fortrudt. Pladsen ligger lige nedenfor bjergene på nordsiden af Harzen, inde i en mindre by, Thale, men bekvemt i afstand fra byer som Werningerode og Blankenburg, der er forøvrigt gratus bus, omfattet af kurtax.
Vi kom frem ved 19.30 tiden og det var ved at være mørkt, men personalet hjalp os tilrette og hjalp med at skubbe vognen ind på vort stykke. Alt var nyt og pænt. Der var bestilling af morgenbrød på pladsen, men nærmeste indkøbscenter var 5-10 minutter væk til fords, og nærmeste reataurant var 5 minutter væk.
I Thale er der et stort badeland (rabat), et stort legeland og svævebane til Hexedansepladsen
Vi (2 voksne) betalte 100€ for 6 nætter plus strøm og kurtax.
Hans

DCU-Kalender

Alle begivenheder    ●    Kredsenes kalender    ●    Campingpladsernes kalender
Seneste forumindlæg

EmneSvarSeneste kommentar
Bakkamera igen 6 28. marts 2015 Kl. 00:24
Tømmestationer for autocampere i Norge 2 27. marts 2015 Kl. 22:58
camping & fritid en tynd kop te 18 27. marts 2015 Kl. 19:07
campingstole + bord. 2 27. marts 2015 Kl. 16:21

Bliv medlem af DCU

  • Rabat på DCU's campingpladser
  • Adgang til indhold på dcu.dk
  • 8 numre af Camping-fritid

Brugerne anbefaler på www.icamp.dk

DCU-Camping Hesselhus

Dejligt område - både til gå men også cykelture

Bad- og toiletforhold

Pladsens omgivelser

Personale og service

Øvrige faciliteter - fx swimmingpool, strand, sport

Ribe Camping

Skøn plads

Bad- og toiletforhold

Pladsens omgivelser

Personale og service

Øvrige faciliteter - fx swimmingpool, strand, sport

Ribe Camping

Skøn plads

Bad- og toiletforhold

Pladsens omgivelser

Personale og service

Øvrige faciliteter - fx swimmingpool, strand, sport